ask15 

ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΑς ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΣΑΙ

Δημιουργhσαμε ενα πρoγραμμα και το ονομaσαμε Metamorfosis!

Εδώ και χρόνια εφαρμόζουμε διάφορους τρόπους παρακολούθησης των μελών μας ωστε να πετυχαίνουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Τώρα τα βάλαμε όλα μαζί σε ένα πρόγραμμα και κατεβάσαμε το κόστος όσο πιο πολύ γινόταν. Το αποτέλεσμα των δοκιμων είναι εντυπωσιακό! Οι σύγχρονοι φίλοι μας που προσπαθούν να ρυθμίσουν το βάρος τους  στερούνται από κίνητρα και επίβλεψη. Τα δώσαμε και το πετύχαμε στο 100% . Εσύ θα δοκιμάσεις να κατεβάσεις το βάρος σου μαζί μας ή θα παλέυεις ακόμα με τα γυμναστήρια;

 

ask18

 

                                ΘEΛΕΤΕ ΝΑ ΜAΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΑ;      Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

 

CIRCLE4

 

 

 

Διαιτολογική Παρακολούθηση

Διαιτολογική Παρακολούθηση

Διαιτολογικές Συνεδρίες με την έμπειρη διαιτολόγο μας. κάθε 10 ημέρες σε βοηθούν να μείνεις κοντά στον στόχο σου. Σωματοαναλύσεις και συμβουλές σε κρατούν σε πλήρη ενημέρωση ώστε να γνωρίζεις κάθε βήμα της προσπάθειας σου. Με γνώση και κατανόηση προχωράμε βήμα - βήμα στην μείωση του βάρους σου.
Καθημερινή Φροντίδα και επίβλεψη

Καθημερινή Φροντίδα και επίβλεψη

Για να σας βοηθήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε δεν υπολογίσαμε το κόστος και σας παρέχουμε μια τελευταίας τεχνολογίας ζυγαριά σώματος wi fi. Σε προγραμματισμένες ημέρες ζυγίζεστε και η προηγμένη ζυγαριά στέλνει τα δεδομένα απ' ευθείας σε εμάς χωρίς εσείς να κάνετε τίποτα απολύτως. Εσείς έχετε τις μετρήσεις σας και στο κινητό σας αυτόματα. Εμείς έχουμε όλα τα δεδομένα άμεσα ώστε να σας παρακινούμε και να παρακολουθούμε κάθε μέρα την πρόοδο σας. Είμαστε συνέχεια κοντά σας! Τέλειο;
Παρακολούθηση της κινητικότητας σας

Παρακολούθηση της κινητικότητας σας

Είμαστε περήφανοι για αυτήν την πρωτοβουλία μας. Εκτός των άλλων σας εξοπλίζουμε με έναν υπερσύγχρονο καταγραφέα κινητικότητας. Με αυτόν τον τρόπο οργανώνουμε την ημερήσια κίνησης σας, είτε γυμνάζεστε είτε όχι. Παρακολουθούμε μαζί κάθε λεπτό την ποσότητα της δραστηριότητας σας και θέτουμε παρέα τους στόχους σας. Μια βόλτα στην πόλη η το πάρκο, ακόμη και τα ψώνια σας, είναι για εμάς υπολογίσιμο μέγεθος στην επίτευξη του στόχου μας. Τα δεδομένα είναι στην διάθεσή μας online και εσείς έχετε μια καθημερινή παρακίνηση να φτάσετε τον στόχο σας. Απίστευτο και... όμως το κάναμε!
Επικοινωνία για Παρακίνηση

Επικοινωνία για Παρακίνηση

Η ομάδα που σας φροντίζει επικοινωνεί συχνά μαζί σας. Σας παρακινεί και σας ενθαρρύνει να συνεχίσετε στην πορεία που έχετε θέσει. Σας στέλνουμε sms επιβράβευσης και σας καλούμε τηλεφωνικά για να σας ακούσουμε και να σας βοηθήσουμε. Πάντοτε κάποιος θα είναι εκεί για εσάς. Το κάνουμε γιατί το πιστεύουμε, αγαπάμε να σας φροντίζουμε και όχι μόνο γιατί είναι αυτό που χρειάζεστε περισσότερο.

 

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Είστε στην σελίδα που θα σας χαρίσει το ξεκίνημα για ένα όμορφο σώμα

14.99€  

                                                                                                  

home1

  

                                                                                                    

 ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ επανω στην κοπελα ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

 

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

12 ΕΒΔΟΜΆΔΕΣ ΠΡΟΠΟΝΉΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΣΑΣ

ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΆ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ

 

14,99€

                                                                                                    

 

 

glouts2

 

ΒΟΗΘΑΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΗΛΙΚΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΓΛΟΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

 Ασχέτως αν είστε προχωρημένη ή αρχάρια, αυτές οι τρεις προπονήσεις γλουτών είναι για εσένα! Οι γλουτοί σας με αυτόν τον σχεδιασμό προπονήσεων θα γυμναστούν σε όλες τις πλευρές τους και θα βελτιώσουν αισθητά την εμφάνιση τους.

 

ευκολα και απλα στο κινητο σου

phone

 

 

Ανατομία

Ανατομία

Για να μπορέσεις να σχηματίσεις τους γλουτούς σου, να τους γυμνάσεις ολοκληρωμένα και με αποτέλεσμα, πρέπει να γνωρίζεις την ανατομία τους και την μηχανική τους. Κατάλληλες ασκήσεις για όλα τα σημεία τους, θα μας δώσουν σφιχτούς και ανορθωμένους γλουτούς.
Ασκήσεις με διεισδυτικότητα

Ασκήσεις με διεισδυτικότητα

Η επιλογή των ασκήσεων είναι πολύ σημαντική. Πρέπει να στοχεύουμε σε βάθος και να χτίσουμε μια γερή βάση για τα πιο "εξωτερικά" στρώματα μυών. Μετά από έρευνα επιλέξαμε τις ασκήσεις που θα σας κάνουν να μην πιστεύετε στα μάτια σας. Δοκιμάστε εντελώς νέα δεδομένα από τον χώρο της επιστήμης της άσκησης.
Προπονητικός σχεδιασμός

Προπονητικός σχεδιασμός

Προκειμένου να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα εφαρμόζουμε έναν κατάλληλο προπονητικό σχεδιασμό για γλουτούς. Το ποια προπόνηση θα ακολουθήσει και μετά από πόσες μέρες είναι από τα ποιο σημαντικά εργαλεία. Δεν είναι τίποτα στην τύχη. Η μια άσκηση διαδέχεται την άλλη με πολύ καλό σχεδιασμό . Η προπονητική αλληλουχία θα σας εκπλήξει με την αποτελεσματικότητα και την άνεση που θα εκτελούνται.

 

before after

 

το πακετο περιλαμβανει

3 Προγράμματα προπόνησης για αρχάριες κοπέλες

3 Προγράμματα για κοπέλες μεσαίου επιπέδου 

3 Προγράμματα για πιο προχωρημένες

Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν σε γυμναστήριο

 

 

refpageclipart

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Παρακαλούμε για δηλώσεις στα Τεστ Απριλίου της ΕΠΣ Χανίων κάντε κλίκ να δηλώσετε

ανάλογα αν είστε Διαιτητές ή Βοηθοί και την ημερομηνία επιλογής σας:

 

 Για Διαιτητές Τρίτη 17/4 κάντε κλικ ΕΔΩ

Για Βοηθούς Πέμπτη 19/4 κάντε κλικ ΕΔΩ

Για Βοηθούς Τρίτη 24/4 κάντε κλικ ΕΔΩ

 Για Διαιτητές Πέμπτη 26/4 κάντε κλικ ΕΔΩ

 

 

 

 

 

Timber by EMSIEN-3 LTD