Home Workouts

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Είστε στην σελίδα που θα σας χαρίσει το ξεκίνημα για ένα όμορφο σώμα

  

home1

  

 ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ επανω στην κοπελα ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ 4 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ

 

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

12 ΕΒΔΟΜΆΔΕΣ ΠΡΟΠΟΝΉΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΣΑΣ

ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΆ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ

 

 

Best Glutes 2018

glouts2

 

ΒΟΗΘΑΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΗΛΙΚΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΓΛΟΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

 Ασχέτως αν είστε προχωρημένη ή αρχάρια, αυτές οι τρεις προπονήσεις γλουτών είναι για εσένα! Οι γλουτοί σας με αυτόν τον σχεδιασμό προπονήσεων θα γυμναστούν σε όλες τις πλευρές τους και θα βελτιώσουν αισθητά την εμφάνιση τους.

 

ευκολα και απλα στο κινητο σου

phone

 

 

Ανατομία

Ανατομία

Για να μπορέσεις να σχηματίσεις τους γλουτούς σου, να τους γυμνάσεις ολοκληρωμένα και με αποτέλεσμα, πρέπει να γνωρίζεις την ανατομία τους και την μηχανική τους. Κατάλληλες ασκήσεις για όλα τα σημεία τους, θα μας δώσουν σφιχτούς και ανορθωμένους γλουτούς.
Ασκήσεις με διεισδυτικότητα

Ασκήσεις με διεισδυτικότητα

Η επιλογή των ασκήσεων είναι πολύ σημαντική. Πρέπει να στοχεύουμε σε βάθος και να χτίσουμε μια γερή βάση για τα πιο "εξωτερικά" στρώματα μυών. Μετά από έρευνα επιλέξαμε τις ασκήσεις που θα σας κάνουν να μην πιστεύετε στα μάτια σας. Δοκιμάστε εντελώς νέα δεδομένα από τον χώρο της επιστήμης της άσκησης.
Προπονητικός σχεδιασμός

Προπονητικός σχεδιασμός

Προκειμένου να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα εφαρμόζουμε έναν κατάλληλο προπονητικό σχεδιασμό για γλουτούς. Το ποια προπόνηση θα ακολουθήσει και μετά από πόσες μέρες είναι από τα ποιο σημαντικά εργαλεία. Δεν είναι τίποτα στην τύχη. Η μια άσκηση διαδέχεται την άλλη με πολύ καλό σχεδιασμό . Η προπονητική αλληλουχία θα σας εκπλήξει με την αποτελεσματικότητα και την άνεση που θα εκτελούνται.

 

before after

 

το πακετο περιλαμβανει

3 Προγράμματα προπόνησης για αρχάριες κοπέλες

3 Προγράμματα για κοπέλες μεσαίου επιπέδου 

3 Προγράμματα για πιο προχωρημένες

Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν σε γυμναστήριο

 

 

Διαιτησία ΕΠΣ Χανίων

refpageclipart

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Παρακαλούμε για δηλώσεις στα Τεστ Δεκεμβρίου της ΕΠΣ Χανίων κάντε κλίκ να δηλώσετε ανάλογα την ημερομηνία επιλογής σας:

Για Τρίτη 5/12 κάντε κλικ ΕΔΩ

Για Πέμπτη 14/12 κάντε κλικ ΕΔΩ

 

 


 

επιτροπη διαιτησιασ

  (ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ)

Πατήστε εδώ για είσοδο στο σύστημα ελέγχου παρουσιών.

 

                                                                                          

Συμβουλευτική - Fitness Consulting


consulting

 

το μονοπατι που σε οδηγει στην επιτυχια των στοχων σοy

Η υπηρεσία της συμβουλευτικής έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να φτάσετε στο σωστό δρόμο όσον αφορά τον καθορισμό των προσδοκιών, τη διατήρηση μιας ισορροπημένης διατροφής και την παραμονή στα κίνητρα σας σε όλη την διάρκεια της προπονητικής διαδιασίας.

για τα ηδη μελη τησ ομαδασ μασ η συμβουλευτικη παρεχεται δωρεαν

  

Το πρόβλημα

Το πρόβλημα

Υπάρχουν αρκετές φορές που η επιλογή του πως θα φτάσω στον στόχο μου δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Συνήθως χάνω πολύτιμο χρόνο, χρήματα και δεν έχω τα επιθυμητά αποτελέσματα. Βλέπω ότι παρόλο που κάνω προπόνηση και προσέχω την διατροφή μου, δεν βελτιώνομαι όσο θα ήθελα. Ο συνδυασμός των βημάτων για την επιτυχία χρειάζεται γνώση, πολύ εμπειρία και μια ομάδα από κατάλληλους ανθρώπους. Λύσε τα προβλήματα που σε εμποδίζουν και έλα να σε συμβουλεύσουμε.
Η λύση

Η λύση

Η λύση στο συνηθισμένο πρόβλημα της σπατάλης χρόνου, πόρων και δυνάμεων είναι η οργάνωση ενός ξεκάθαρου πλάνου δράσης με συγκεκριμένα σημεία ελέγχου. Σε μια συνάντηση με έμπειρους συνεργάτες μας αναλύουμε τα δεδομένα μας, θέτουμε τους στόχους και ορίζουμε ένα μονοπάτι επιτυχίας. Επαναλαμβανόμενες συνεδρίες μας βοηθούν να διατηρηθούμε εντός του πλαισίου που έχουμε θέσει και να φτάσουμε στο σημείο που επιθυμούμε. Η ρύθμιση του αριθμού των προπονήσεων, της κατανομής του χρόνου μου, η ιεράρχηση των αναγκών της ημέρας μου, ακόμη και η διαχείριση της καθημερινότητας στην εργασία μου, είναι θέματα που ρυθμίζονται μεθοδικά. Ο στόχος είναι πολύ πιο κοντά από ότι πιστεύουμε τις περισσότερες φορές αν ακολουθήσουμε την σωστή διαδρομή. Επικοινωνήστε μαζί μας ή κλείστε ραντεβού μέσω της εφαρμογής μας παρακάτω.

 

 
Timber by EMSIEN-3 LTD