Συμβουλευτική - Fitness Consulting


consulting

 

το μονοπατι που σε οδηγει στην επιτυχια των στοχων σοy

Η υπηρεσία της συμβουλευτικής έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να φτάσετε στο σωστό δρόμο όσον αφορά τον καθορισμό των προσδοκιών, τη διατήρηση μιας ισορροπημένης διατροφής και την παραμονή στα κίνητρα σας σε όλη την διάρκεια της προπονητικής διαδιασίας.

για τα ηδη μελη τησ ομαδασ μασ η συμβουλευτικη παρεχεται δωρεαν

  

Το πρόβλημα

Το πρόβλημα

Υπάρχουν αρκετές φορές που η επιλογή του πως θα φτάσω στον στόχο μου δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Συνήθως χάνω πολύτιμο χρόνο, χρήματα και δεν έχω τα επιθυμητά αποτελέσματα. Βλέπω ότι παρόλο που κάνω προπόνηση και προσέχω την διατροφή μου, δεν βελτιώνομαι όσο θα ήθελα. Ο συνδυασμός των βημάτων για την επιτυχία χρειάζεται γνώση, πολύ εμπειρία και μια ομάδα από κατάλληλους ανθρώπους. Λύσε τα προβλήματα που σε εμποδίζουν και έλα να σε συμβουλεύσουμε.
Η λύση

Η λύση

Η λύση στο συνηθισμένο πρόβλημα της σπατάλης χρόνου, πόρων και δυνάμεων είναι η οργάνωση ενός ξεκάθαρου πλάνου δράσης με συγκεκριμένα σημεία ελέγχου. Σε μια συνάντηση με έμπειρους συνεργάτες μας αναλύουμε τα δεδομένα μας, θέτουμε τους στόχους και ορίζουμε ένα μονοπάτι επιτυχίας. Επαναλαμβανόμενες συνεδρίες μας βοηθούν να διατηρηθούμε εντός του πλαισίου που έχουμε θέσει και να φτάσουμε στο σημείο που επιθυμούμε. Η ρύθμιση του αριθμού των προπονήσεων, της κατανομής του χρόνου μου, η ιεράρχηση των αναγκών της ημέρας μου, ακόμη και η διαχείριση της καθημερινότητας στην εργασία μου, είναι θέματα που ρυθμίζονται μεθοδικά. Ο στόχος είναι πολύ πιο κοντά από ότι πιστεύουμε τις περισσότερες φορές αν ακολουθήσουμε την σωστή διαδρομή. Επικοινωνήστε μαζί μας ή κλείστε ραντεβού μέσω της εφαρμογής μας παρακάτω.

 

 

HR Training Log in

HR Training Log in

HR Training Log in

Πατήστε εδώ ώστε να οδηγηθείτε στην σελίδα που κάνετε είσοδο για τον λογαριασμό σας στο σύστημα τηλεμετρίας της προπόνησης του Chania Personal Training.

Πατήστε Εδώ

Τα Δεδομένα σας

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Βάζοντας το UID σας και το Password που σας έχει δοθεί από την γραμματεία της ομάδας μας μπορείτε να εισέλθετε στο σύστημα που παρακολουθείτε τις παρουσίες σας, τις μετρήσεις σας και ότι άλλο σχετίζεται με την συμμετοχή σας στην ομάδα μας.

Ενημέρωση Προφίλ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ

Παρακαλούμε βάλτε τους κωδικούς σας και ενημερώστε τα πλήρη στοιχεία σας. Επίσης είναι απαραίτητο ανεβάστε μια φωτογραφία προσώπου (headshot). Έτσι το τμήμα υποστήριξης της ομάδας μας, έχοντας ότι χρειάζεται, θα σας εξυπηρετεί πιο σωστά.

Πατήστε Εδώ

Περισσότερα Άρθρα...

Timber by EMSIEN-3 LTD