ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

 

"Γεια σου, είμαι ο Τάσος.

Τα τελευταία 3 χρόνια εξειδικεύθηκα να παίρνω ανθρώπους από το χέρι και σε μια διαδρομη 3 μηνών να τους αλλάζω την ζωή. 

Δημιούργησα ένα 3μηνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις συμπεριφορά σε ότι αφορά την κίνηση και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την τροφή σου. 

Μην βιάζεσαι. Όχι δεν θα κάνουμε προπόνηση ούτε θα σου δώσουμε διαιτολόγια. Αυτά είναι πιο σύνθετες συμπεριφορές και πιο δύσκολα εφαρμόζονται. Θα ξεκινήσουμε απο τα απλά. Κινητικότητα και αντιμετώπιση διατροφικού περιβάλλοντος.

Αυτό θα μειώσει δραματικά το σωματικό σου βάρος και θα βελτιωθουν εξαιρετικά οι δείκτες της υγείας σου.  

Πώς το κάνουμε αυτό;

Η πολυετής εμπειρία μου και η συνεχόμενη κατάρτιση στον χώρο του αθλητισμού και της άσκησης, μου δίνει την δυνατότητα μιας προοδευτικής προσέγγισης των προβλημάτων προς επίλυση.

Επίσης, η πρόσφατη κατάρτισή μου στο Coaching Υγείας, Ευεξιας, Άσκησης και Μακροβιότητας, καθώς και στην μέθοδο ολιστικής θεραπείας SU JOK με εξόπλισαν με τεχνικές και τρόπους σκέψης ακόμη πιο αποδοτικούς απένατι στην τροποποίηση συμπεριφοράς.

Η θετική προσέγγιση των ατόμων που στηρίζω και η αγάπη για αυτόν τον χώρο, κάνουν πολύ οφέλιμη αυτήν την διαδρομή τόσο για τον συμμετέχοντα στο πρόγραμμα όσο και για εμένα τον ίδιο.

Σε περιμένω να αλλάξουμε τον τρόπο που σκέφτεσαι και αντιμετωπίζεις εσένα και τους γύρω σου, μέσα απο την κινητικότητα και τον διατροφικό πολιτισμό.

Καλή Αρχή! "

 

 

Ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα

Ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα

Σας παρέχουμε ότι χρειάζεστε. Το πρόγραμμά μας έχει μια ομάδα επιστημόνων που ασχολούνται με εσάς. Σχεδιάζουν και σας βοηθούν να βρείτε τις οδούς μέσα από τις οποίες θα κινηθείτε εύκολα και σταθερά για να φτάσετε στον στόχο σας. Δημιουργούμε συνεχόμενες τάσεις βελτίωσης μέχρι να προκαλέσουμε το γεγονός της αλλαγής σας.

Εβδομαδιαίες Συναντήσεις

Εβδομαδιαίες Συναντήσεις

Κάθε εβδομάδα συναντιόμαστε σε φυσικό χώρο, είτε διαδικτυακά. Μαθαίνουμε τεχνικές και τρόπους αντιμετώπισης προβληματισμών. Ελέγχουμε την πρόοδο και θέτουμε στόχους. Συναντήσεις που θέτουν σε κίνηση την κάθε εβδομαδιαία αποστολή μας.

Εξοπλισμός Τελευταίας Τεχνολογίας

Εξοπλισμός Τελευταίας Τεχνολογίας

Σας εξοπλίζουμε με την τελευταία τεχνολογία, προκειμένου να έχετε έλεγχο της παραμικρής συμπεριφοράς σας. Μαθαίνετε να παρακολουθείτε και να θέτετε στόχους στην καθημερινότητα σας. Ένας Activity Tracker και μια ζυγαριά bluetooth είναι στα χέρια σας κατά την εκκίνηση του προγράμματος.

Κλειστή ομάδα Facebook Group

Κλειστή ομάδα Facebook Group

Μια μυστική - κλειστή ομάδα στο Facebook είναι ο χώρος σου για το επόμενο διάστημα. Είναι ο χώρος που καθημερινά σε στηρίζουμε και σε βοηθάμε να πετύχεις αυτό που ξεκίνησες. Αυστηρά μόνο για τα μέλη του προγράμματος. Κανένας άλλος δεν έχει πρόσβαση στο τι συζητείται και το οδηγίες δίνονται εκεί.

Κάθε στιγμή δίπλα σου

Κάθε στιγμή δίπλα σου

Μέσω της εφαρμογής Messenger βρισκόμαστε ανα πάσα στιγμή δίπλα σου. Στο δικό σου ατομικό BOX, επικοινωνείς ανα πάσα ώρα και στιγμή με την επιστημονική ομάδα (coach, κοινωνική λειτουργό, γυμναστή) και παίρνεις στήριξη για όποια δυσκολία αντιμετωπίζεις.

Μικροί Καθημερινοί Στόχοι

Μικροί Καθημερινοί Στόχοι

Κάθε μέρα με έναν απλούστα τρόπο, παραλαμβάνεις μικρούς εύκολους στόχους ημέρας. Έτσι βήμα βήμα δημιουργούμε μικρές "τάσεις" προκειμένου να συνθέσουμε το γεγονός της αλλαγής συμπεριφοράς και μείωσης του βάρους σου. Τι λές αν για σήμερα ο στόχος σου είναι να καταναλώσουμε θαλασσινα; Το έχουμε; Τόσο απλά!

Έχεις ομάδα

Έχεις ομάδα

Καθ΄ όλη την διάρκεια του προγράμματος, βασικό μας μέλημα είναι η δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας, με κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα. Έτσι γίνονται όλα πιο εύκολα και σίγουρα. Η ομάδα σου παίρνει δύναμη από εσένα και παράλληλα σε εφοδιάζει με φροντίδα ώστε να φτάσεις εκεί που επιθυμείς.

Και... Είναι μόνο η Αρχή!

Και... Είναι μόνο η Αρχή!

Αυτό το πρόγραμμα έχει μόνο αρχή και όχι τέλος. Οι αλλαγές που πετυχαίνουμε είναι για μια ολόκληρη ζωή. Παίρνεις όλα τα εργαλεία για να ελέγχεις και να καθοδηγείς εύκολα τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Ξέρεις τι νά κάνεις κάθε στιγμή για να μην γυρίσεις πίσω. Δεν έμαθες απλά... έκανες, συνήθισες, άλλαξες! Εμείς θα είμαστε για πάντα πλάι σου...

 

 

 


 

Πάτησε το κουμπί να ξεκινήσεις συμπληρώνοντας φόρμα ενδιαφέροντος

 

 

 


 

τι γραφουν συμμετεχοντεσ απο τα προσφατα γκρουπ μασ...

 

 

Μείωσε το Βάρος σου για πάντα

Μείωσε το Βάρος σου για πάντα

Μην αναβάλεις την αλλαγή που επιθυμείς! Για να αποκτήσεις κάτι που ΔΕΝ έχεις πρέπει να κάνεις κάτι που ΔΕΝ έκανες. Έχω βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους σαν εσένα να βελτιωσουν την ζωή τους. Γιατί όχι και εσένα.. Ρώτα.. Μάθε.. Ξεκίνα...

 

 • Ρένα

  "Ένα όμορφο ταξίδι ξεκίνησε πριν δύο μήνες και κάτι... Ξεκίνησε με ένα όνειρο! Να χάσω κιλά! Στη διαδρομή όμως έμαθα... να σκέφτομαι και να βάζω καθημερινούς στόχους! ΠΡΩΤΗ φορά στη ζωή μου περπάτησα για να χάσω βάρος... " 'Χαίρομαι πάρα πολύ που το όμορφο ταξίδι μας συνεχίζεται... Ήμουν με την καλύτερη παρέα που θα μπορούσε να μου τύχει! Και οι είκοσι συναγωνιστές μου ήταν εκλεκτά άτομα και ένιωθα υπέροχα μαζί τους!" "Ένα τεράστιο ευχαριστώ... στους διοργανωτές και στον αρχηγό αυτής της όμορφης εμπειρίας! Με την επιστημονική τους κατάρτιση, το χιούμορ, την ευγένεια και την υπομονή τους νιώθω τυχερή που βρέθηκαν στον δρόμο μου! Θερμά συγχαρητήρια στον Τάσο που με τον τρόπο του οδηγούσε ... τις ζωές μας σε σωστές διαδρομές! Εύχομαι οι συνήθειες που πήραμε το τελευταίο διάστημα να μας συνοδεύουν σ'όλη μας τη ζωή!"
 • Ηρώ

  Νιώθω πάρα πολύ τυχερή κ ευγνώμων που μπήκα στο γκρουπ αυτό κ κατάφερα να θυμηθώ πόσο σημαντικοί είμαστε ο κάθε άνθρωπος χωριστά κ πόσο απαραίτητο είναι να βρίσκουμε 1 ώρα τη μέρα για εμάς .το περπάτημα πια είναι τρόπος ζωής ..η υγιεινή διατροφή οι σωστές τροφές με κάνουν να νιώθω πολύ πολύ όμορφα κ αισιόδοξα..επίσης για μένα η ομάδα μου τα "………" με βοήθησαν να νιώσω ζεστασιά χαρά μοίρασμα στα δύσκολα κ στα εύκολα ! Ευχαριστώ όλους !
 • Ρούλα

  Ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία από την πρώτη στιγμή που έμαθα γι'αυτό το νέο πρόγραμμα απώλειας βάρους! Εντυπωσιάστηκα από αυτά που άκουσα από τη φίλη μου "............." για περπάτημα και διατροφή και επίτευξη στόχων! Ήθελα να χάσω κιλά και προσπαθούσα πολύ να εφαρμόζω όλα αυτά που με επιμονή και υπομονή μας μάθαινε ο Τάσος! Άρχισα να βάζω στόχους να περπατάω πολύ να τρώω υγιεινά και σε μικρές ποσότητες! Το check point με βοήθησε πολύ στο να προγραμματίζω και να μην ξεχνιέμαι. Νιώθω πολύ όμορφα γιατί έχουμε μια πολύ καλή ομάδα που αποτελείται από αισιόδοξα άτομα που με βοηθούν στην προσπάθειά μου! Χαίρομαι που γνώρισα τον Τάσο που είναι πολύ καταρτισμένος και μεταδίδει με τον καλύτερο τρόπο τις γνώσεις του και την εμπειρία του! Αν και χάνω δύσκολα κιλά το περπάτημα με βοήθησε πολύ και έχω ικανοποιητικά αποτελέσματα! Θα προσπαθήσω να εφαρμόζω όλα όσα έμαθα. Ευχαριστω τον coach και όλους της ομάδας για όλα όσα μου πρόσφεραν στην υπέροχη αυτή διαδρομή!
 • Λαμπρινή

  "Καλησπέρα σας!!!Αισθάνομαι πολύ τυχερή που συμμετείχα ς αυτό το πρόγραμμα γιατί πρώτη φορά βρήκα έναν τρόπο να χάσω βάρος χωρίς να πιεστώ κ να αγανακτήσω...ο στόχος που είχα βάλει πέτυχε!!!!! Ήταν μια όμορφη διαδρομή που με την σωστή διατροφή ,μου άλλαξε την καθημερινότητα κ τον τρόπο που σκαφτόμουν ως τώρα για το φαγητό. Βγήκα έξω περπάτησα καταπολέμησα το άγχος μου κ πραγματικά νιώθω ότι έχανα όμορφες στιγμές μες στο σπίτι με αρνητικές σκεψεις. Όλο αυτό ήταν μια επένδυση στην υγεία μου!!! Ευχαριστώ τον Τάσο ,την Ρούλα κ την Βάσω που ο καθένας με τον δικό του τρόπο με βοήθησε. Γνωρισα αξιόλογους ανθρώπους κ ειδικά η "γαλαρία "μας ήταν φοβερή ομάδα!!! Νιώθω επίσης τυχερή γιατί βρέθηκα ς αυτό το πρόγραμμα την πιο κατάλληλη ώρα...στο χέρι μου είναι μέσα από όλα αυτά τα πολύτιμα που μάθαμε να τα κάνουμε τρόπο ζωής κ να μην ξαναπάρουμε βάρος κ να είμαστε υγιείς!!!Συναθλητές μου καλή δύναμη κ καλή υγεία"
 • Νίκος

  “Εγώ είμαι ένας από αυτούς που έβαλαν μέσον για να μπω στο πρόγραμμα. Βασικά είχα δει αποτελέσματα της δουλειάς του Τάσου και έτσι ερχόμουν με μια σιγουριά. Δεν περίμενα ποτέ όμως ότι το περπάτημα θα μου γινόταν εμμονή και ότι θα ήταν σκέτη ψυχοθεραπεία, φοβερή χαλάρωση. Σαν αποτέλεσμα δεν το συζητάμε. Έχω χάσει 16.50 κιλά. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα και σωματικά άλλα κυρίως έχω τρομακτικά καλά αποτελέσματα στις ιατρικές μου εξετάσεις, τιμές που δεν έχω ξαναδεί μετά το 35 έτος της ηλικίας μου. Με την γυναίκα μου που είμαστε μαζί 34χρονιά μαζί, μου είπε ότι έχει χρονιά να με δει να γελάω και να έχω τόσο κέφι μετά από καθε συνάντηση, αυτό τα λέει όλα. Μετά το άλλο ,όταν χρειάστηκα ψυχολογική υποστήριξη, χωρίς να το ζητήσω, την είχα από όλους, πραγματικά έπαθα..”
 • Ρούλα Φ.

  Ήταν ένα απόγευμα, αν θυμάμαι καλά ήταν 9 του Γενάρη, που παίζοντας με το κινητό μου,είδα ένα σποτάκι που μου τράβηξε την προσοχή. Το είδα προσεχτικά πολλές φορές και προσπαθούσα να καταλάβω αν ήταν ένα πρόγραμμα κατάλληλο και για μένα. Πολύ διστακτικά έστειλα ένα μήνυμα και πολύ σύντομα πήρα απάντηση. Κάτι σκίρτησε μέσα μου, γεννήθηκε μια ελπίδα χωρίς να ξέρω σχεδόν τίποτα για το πρόγραμμα. Μετά από τόσο διάστημα που είμαστε μαζί νιώθω ότι ήταν το ακριβότερο και το πολυτιμότερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους, έβαλα την κίνηση στη ζωή μου κι άλλαξα φιλοσοφία και στάση σχετικά με το φαγητό. Έμαθα να βάζω στόχους ναι να αγωνίζομαι για να τους πετύχω. Στόχος ζωής πλέον είναι το ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΩ ΠΙΣΩ!!! Το σημαντικότερο δώρο αυτής της περιόδου όμως είναι η γνωριμία με τα "............." , αυτά τα υπέροχα πλάσματα που νιώθω σαν να γνωριζόμαστε όλη μας τη ζωή!!! Θα επιδιώξω να μη βγουν ποτέ από τη ζωή μου...γιατί από την καρδιά μου σίγουρα δε θα φύγουν ποτέ... Χρωστώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπεύθυνους και συντονιστές του προγράμματος, Τάσο, Βάσω και Ρούλα για την συμπαράσταση και την πολύτιμη βοήθεια τους. Σας ευχαριστώ πολύ όλους που μπήκατε στη ζωή μου και την κάνατε πιο όμορφη!!!
 • Μαρία

  Όμως αυτό που κρατώ είναι ότι η ζυγαριά κατεβαίνει και οι πόντοι φεύγουν, μεγάλη χαρά όταν αγόρασα μικρότερο νούμερο παντελόνι. Σημαντικό για εμένα ήταν η θετική σκοπιά, που βλέπει η διαχείριση ,τα πράγματα γιατί σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε εκείνοι βλέπουν την ηλιαχτίδα που περνάει από τα σύννεφα και μας τη δείχνουν και εμας!!!! Σας ευχαριστώ όλους!
 • Αναστασία

  Το πρόγραμμα εκτός του ότι με βοήθησε στην απώλεια βάρους , με βοήθησε και στην απώλεια άγχους! Νέα δουλειά, νέα πολλα καθήκοντα όμως παρατήρησα ότι αν περπατούσα πριν, "πετούσα" για το επόμενο 8ωρο! Χρειάστηκε να λείψω για 2 εβδομάδες, πριν κανένα μηνα, και όταν με είδαν οι συνάδελφοι μου είπαν "Καλέ, πώς αδυνατησες?!! Χαλάς την παράδοση! Όποιος μένει σπίτι παχαινει, δεν αδυνατίζει!"
 • Ευαγγελία

  Έχω μάθει πολλά πράγματα ,το περπάτημα που δεν το είχα ιδιαίτερα στην ζωή μου ως τώρα, ( πάντα το σκεφτόμουν και ποτέ δεν το έκανα πράξη). Έπειτα να τρώω πιο σωστά. Πολλές ωραίες όλες οι συμβουλές από τον Τάσο χαίρομαι πολύ που τον γνώρισα και προγραμματιστηκα. Ελπίζω πάντα να με ακολουθούν οι συμβουλές του γιατί είδα την αλλαγή στο σώμα μου...
 • Στέλιος

  Οι θετικές εμπειρίες και σκέψεις που αποκόμισα από το πρόγραμμα είναι ότι γενικά ήταν σαν μια επανεκκίνηση που έκανα σε αρκετά πράγματα και αλλαγής οπτικής γωνίας κάποιων πραγμάτων όσο αφορά τον εαυτό μας κυρίως . Το πρώτο πράγμα που με βοήθησε είναι ότι πλέον αφιερώνω λίγο από το χρόνο μου για τον εαυτό μου,, προσέχοντας με το να τρώγω σωστά και με το να κινούμε, αυτό ήταν το πρώτο κομμάτι. Μετά βλέποντας ότι έχασα βάρος χωρίς ιδιαίτερες στερήσεις, απλώς με σωστό προγραμματισμό, δυνάμωσα και άλλο. Άλλο θετικό είναι το μικρόβιο του περπατήματος και της κινητικότητας . Όλες οι πληροφορίες και τα κολπάκια που μάθαμε, να μπορούμε να μην αφήνουμε τον εαυτό μας να παίρνει βάρος ανεξέλεκτα και να επανερχόμαστε στον σωστό δρόμο …
 • Γιώργος

  “Σην προσπάθεια του Τάσου να μας περάσει στην πράξη το περπάτημα. Tελικά οι γνώσεις και η εμπειρία του, τον έκαναν τόσο πειστικό που μας άλλαξε τρόπο σκέψης και μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα αλλάξαμε την διατροφή μας και βάλαμε το περπάτημα στην καθημερινότητα μας. Προσωπικά μέχρι πριν κωρονοϊού απαγόρευση , ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μπορέσω να το κρατήσω εν μέσο θερμής σαιζόν, αλλά ακόμα και σήμερα , κάθε μέρα προσπαθώ να σπάσω το σκορ της προηγούμενης. Έπαψα να εξαρτούμε άπω τους καφέδες (που τόσο είχα επενδύσει σε αυτούς, μιας και τους έπινα με ζάχαρη).” “Σε γενικές γραμμές πάντως αισθάνομαι πολύ πιο ενεργητικός και δραστήριος και η ποιότητα ζωής μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο. “

 

 

Για άμεση ενημέρωση κάλεσέ μας στο 6978334111

Τα μελη μασ μιλουν για εμασ

Μεταφέρουν την εμπειρία τους και τα οφέλη από την ομάδα μας

 • Έφη Γομπάκη

  Έφη Γομπάκη

  Πριν αρχίσω, η διάθεσή μου δεν ήταν καλή και είχα χαμηλή αυτοπεποίθηση λόγω των κιλών μου. Τώρα είμαι πιο ευδιάθετη κι αισθάνομαι πολύ καλά με το σώμα μου κι έχω περισσότερη όρεξη να κάνω πράγματα. Το σωματικό μου βάρος μειώθηκε κατά 10 κιλά , το λίπος μου κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό καθώς έχασα γύρω στους 5 πόντους από την περιφέρεια αλλά κι από την μέση. από τις πρώτες κιόλας μέρες γυμναστικής είδα διαφορές στα πόδια μου , αλλά σιγά σιγά κ στα χέρια μου που έχουν σφίξει.
 • Πόπη Σεληνιωτάκη

  Πόπη Σεληνιωτάκη

  Πριν ξεκινήσω είχα χαμηλή αυτοπεποίθηση, φορούσα σχεδόν συνέχεια φούστες διότι ένοιωθα οτι η φούστα με έδειχνε πιο αδύνατη. Απόφευγα τα τζιν παντελόνια γιατί συνήθως κούμπωναν με δυσκολία. Επίσης φορούσα φαρδιές μπλούζες ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς. Τώρα , φοράω σχεδόν συνέχεια τζιν δύο νούμερα μικρότερα και στενά μπλουζάκια. Η ψυχολογία μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Έχασα αρκετά κιλά. Έχω λιγότερο λίπος. Επίσης , έχω χάσει πόντους σε κοιλία περιφέρεια , χέρια και πόδια .
 • Άγγελος Κατσικανδαράκης

  Άγγελος Κατσικανδαράκης

  Πριν ξεκινήσω ήμουν βαρύς δυσκίνητος χωρίς ενέργεια. Τώρα ανάκτησα ενέργεια και επανήλθα σωματικά. Πριν είχα Μέτρια φυσική κατάσταση. Μετά που ξεκίνησα, απέκτησα αρκετά καλή φυσική κατάσταση στα ίδια επίπεδα όπως όταν ήμουν αθλητής. Μείωσα τα κιλά μου, αύξησα την μυϊκή μάζα, ελάττωσα το λίπος και τέλος έχασα πόντους από την κοιλιά. Εμφανής γράμμωση σε όλο το σώμα. Η γενική οργάνωση του γκρουπ και η συμπεριφορά των ανθρώπων του είναι ιδανική.
 • Αγγελική Κουλουμπή

  Αγγελική Κουλουμπή

  Εκτός οτι κουραζόμουν πολύ εύκολα δεν είχα και την διάθεση να πάω μια βόλτα, λόγω οτι δεν αισθανόμουν καλά με τον εαυτό μου, γι' αυτό κ έπαιρνα συνεχώς κάποιο μεταφορικό μέσο για να κινηθώ! Τώρα νιώθω ένα κενό όταν δεν πάω στην προπόνηση, έχω διάθεση και αντοχή να πάω μια βόλτα, είμαι ευδιάθετη συνεχώς και το πιο σημαντικό κυκλοφορώ με τα πόδια συνεχώς χωρίς να κουράζομαι. Επίσης έχω κάνει πολύ καλούς φίλους μέσα από το γκρουπ! Έχασα πολλούς πόντους από την κοιλιά που έχω και μεγαλύτερο πρόβλημα, αλλά έχασα και αρκετούς από την περιφέρεια! Δεν το συζητώ εκεί είδα τα μεγαλύτερα αποτελέσματα! Μπαίνω σε κάποια ρούχα που και στοίχημα έβαζα οτι δεν θα τα ξαναφόραγα σύντομα!
 • Δέσποινα Κουτρούλη

  Δέσποινα Κουτρούλη

  Ήμουν κακοδιάθετη νοιώθοντας βαριά, λόγο διακοπής τσιγάρου ήμουν πιο πάνω κατά 10 κιλά, επηρέαζε τη διάθεση και την ψυχολογία μου. Ήταν καιρός πια να κάνω κάτι. Να δραστηριοποιηθώ - Και η ευκαιρία μου δόθηκε! Πλέον είμαι γεμάτη ενέργεια και στον σωστό δρόμο για τον ποθητό μου στόχο! Μέσα σε μόνο 2 μήνες από το ξεκίνημα μου είδα απίστευτες αλλαγές στην αντοχή μου καθώς και στην δύναμη των μυϊκών μου ομάδων! Το βάρος μου μειώθηκε αρκετά χάνοντας όμως τόσους πόντους που μου φαινόταν απίστευτο μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα! Μείωση δηλαδή και σε κιλά αλλά το σημαντικότερο σε Λίπος!

Chania Personal Training - Kotinos 2017

Cell Phone: 6978 334 111

Email: info AT chaniapersonaltraining.gr

Chania - Crete - Greece