Page Title

Cooper Test

Εισάγετε τα μέτρα που διανύσατε:

Εισάγετε τον χρόνο που χρειαστήκατε:


Αποτέλεσμα:

 

Η ψυχοσωματική σου υγεία θέλει πράξεις φροντίδας

Νομίζω οτι σε αυτό το κείμενο θα αναγνωρίσεις σε πολλά σημεία τον εαυτό σου.

Το να φροντίζουμε την σκέψη, το σώμα και την ψυχή μας, μου θυμίζει το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητό σου. Δούλεψες πολύ, το ονειρεύτηκες πολλές φορές και τελικά το αγόρασες.

Φυσικά φρόντιζες να μην πέσει ούτε σκόνη πάνω του. Έφτιαξες ένα γκαράζ με αρκετά εξοδα για να το φυλάξεις. Βεβαίως και έπρεπε για να μπει κάποιος μέσα να είναι χωρίς λάσπες και να μην τρώει μέσα σε αυτό.

Διαβάστε Περισσότερα

 

 ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

 

"Γεια σου, είμαι ο Τάσος.

Τα τελευταία 3 χρόνια εξειδικεύθηκα να παίρνω ανθρώπους από το χέρι και σε μια διαδρομη 3 μηνών να τους αλλάζω την ζωή. 

Δημιούργησα ένα 3μηνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις συμπεριφορά σε ότι αφορά την κίνηση και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την τροφή σου. 

Διαβάστε Περισσότερα

 

  Να ασκηθούμε μας προτρέπει ο Σ.Τσιόρδας

(γενικός υπεύθυνος λοιμωξιολόγος συντονισμού για τον COVID19).

Στα πλαίσια της επίσημης ενημέρωσης στους δημοσιογράφους, στις 2/3 απάντησε σαφέστατα στην ερώτηση της δημοσιογράφου κ. Γ.Σουλάκη.

Απόσπασμα της συνέντευξης.

   Γ. ΣΟΥΛΑΚΗ: Κύριε Τσιόδρα και κύριε Χαρδαλιά, στον αντίποδα των λίγων απείθαρχων υπάρχει η πλειοψηφία των φοβισμένων πολιτών, των ηλικιωμένων και των χρονίως πασχόντων που έχουν πειθαρχήσει πλήρως στις οδηγίες σας και βρίσκονται σε πλήρη εγκλεισμό στο σπίτι. Η πλήρης απουσία σωματικής άσκησης, έστω και ενός ημιώρου καθημερινού περπατήματος, σας προβληματίζει; Δεν θα προκαλέσει πτώση των δεικτών υγείας του πληθυσμού την επόμενη μέρα, αλλά κυρίως πτώση της λειτουργίας των πνευμόνων των ευάλωτων ομάδων; Καθώς όλα δείχνουν ότι το lockout θα είναι μάλλον μαραθώνιος και όχι κατοστάρι, συστήνετε σε αυτούς τους ανθρώπους, αλλά και σε όλους τους πολίτες που τηρούν τα μέτρα κοινωνικής απομόνωσης και μένουν σπίτι, να βγαίνουν υποχρεωτικά καθημερινά για μισή ώρα περπάτημα;

 

Διαβάστε Περισσότερα

"Camp Υπαίθριας Διαβίωσης για παιδιά"

 

2

Μια εμπειρία ζωής για ηλικίες απο 11 έως 15 ετών

 

Ημερομηνίες για Καλοκαίρι 2019

Περίοδος Α' : 13 - 17 Ιουλίου 

Περίοδος Β' : 20 - 24 Ιουλίου

 

 ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ CAMP ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

11

Στόχος μας είναι να δώσουμε στα παιδιά μια αξέχαστη εμπειρία μερικών ημερών διαβίωσης και διακοπών στην φύση.

Μέσα από ψυχαγωγία και διασκέδαση, τα παιδιά αποκτούν γνώσεις και δεξιότητες που αφορούν το φυσικό περιβάλον και την διαμονή σε αυτό.

 
 
 

ΘEλετε να μAθετε περισσOτερα;

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.