Λιγα λογια για εμασ

Δημιουργικοί άνθρωποι. Εθισμένοι στην κίνηση. Με τα μάτια στο μέλλον.

 

Η Εμπειρία μας

Στον Chania Personal Training - Kotinos, μαζευόμαστε άνθρωποι που έχουν επιλέξει να ζουν στον αθλητισμό την κάθε τους μέρα. Επιστήμονες που από μικρά παιδιά ονειρευόμασταν να γυμναζόμαστε και να προπονούμε αθλητές. Γυμναστές, διαιτολόγοι, Managers και όποιοι άλλοι συνεργάζονται μαζί μας είναι επαγγελματίες με πολλά χρόνια εμπειρίας και δοκιμασμένοι σε δύσκολες συνθήκες.

Έχουμε αναλάβει επαγγελματίες αθλητές και διαιτητές ποδοσφαίρου Super League, αθλητές υψηλού επιπέδου στο Μπάσκετ, το Τένις, το Βόλεϋ, σε πολεμικές τέχνες. Οι περισσότεροι εισαχθέντες της πόλης μας σε στρατιωτικές σχολές της τριτοβάθμιας έχουν προετοιμαστεί μαζί μας. Αθλητές για Μαραθώνιο έως Motocross! Καθημερινούς πολίτες με θέματα υγείας ή μετά από επεμβάσεις. Ανθρώπους που θέλουν να ασκούνται για υγεία και ευεξία ή απώλεια βάρους δεκάδων κιλών! Όλα αυτά με επιτυχία και μετρήσιμο αποτέλεσμα. Όχι γιατί είμαστε οι καλύτεροι γυμναστές ή οι καλύτεροι διαιτολόγοι, αλλά γιατί όλοι μαζί έχουμε την καλύτερη ομάδα και ένα συγκεκριμένο, πετυχημένο σύστημα...

Η Φιλοσοφία μας

Μέσα στον Chania Personal Training βλέπουμε την άσκηση και την υγεία από άλλη οπτική γωνία! Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε εμπειρίες και συναισθήματα μέσα από μια παρέα με κοινούς στόχους. Για εμάς η άσκηση δεν είναι αυτοσκοπός, είναι "ΜΕΣΟ" για να πετύχεις αποτελέσματα στην απόδοση, την εμφάνιση και την ψυχολογία σου, να κάνεις νέους φίλους και να "μετακινήσεις" κάποιες συνήθειες σου.

Σε αυτήν την ομάδα δεν κάνουμε γυμναστική, κάνουμε "προπόνηση", και αυτό σημαίνει εκπαίδευση, που σημαίνει κεφάλαιο για τον ασκούμενο και αποτέλεσμα. Στόχος μας δεν είναι ένας ασκούμενος να είναι πολύ καιρό μέλος μας, αλλά να εκπαιδευτεί σε εμάς και μετά να γνωρίσει την χαρά της πολυπλευρικοτητας και της ποικιλίας των sports που υπάρχουν, με γνώση πια και απελευθέρωση. Βέβαια δεν παίρνουμε κοντά μας ως ασκούμενο οποιονδήποτε και οπωσδήποτε, μόνο εκείνους που κατανοούν το σύστημα μας, τους εκφράζει και το ακολουθούν. Δεν είναι όλα για όλους.


η ομαδα μασ

Μια επιτυχημένη ομάδα με πάθος για την υγεία και την άσκηση

Η ομάδα των ανθρώπων που σας φροντίζει είναι επιλεγμένοι επιστήμονες όπως, Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι, Marketers - Managers, με πολυετή εμπειρία ο κάθε ένας στον χώρο του. Επαγγελματίες με κύρια απασχόληση τον αθλητισμό, συνεχή κατάρτιση και ενημέρωση. Βασική προϋπόθεση στην επιλογή όλων είναι η φράση "όποιος εργάζεται για τον άνθρωπο, πρέπει να αγαπάει τον άνθρωπο". Έτσι λοιπόν ο καλοσυνάτος χαρακτήρας και η θετική προσέγγιση είναι σημαντικά χαρακτηριστικά για όλους μας. Το να διαχειρίζεται κάποιος την υγεία και την πρόοδο ασκουμένων είναι μια πολύ υπεύθυνη διαδικασία. Να γνωρίζετε οτι δεν δικαιούστε τίποτα λιγότερο από μια τέτοια ομάδα ή έστω μια αντίστοιχη. Γνωρίστε μας με δυο λόγια απλά, καθώς τα πλήρη βιογραφικά είναι στην διάθεση σας οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε.

 • Tasos Maragoudakis

  Tasos Maragoudakis

  Ο Τάσος είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και πρώην αθλητής των Εθνικών Ομάδων στίβου. Με εμπειρία πάνω από 20 έτη παρεμβαίνει με καινοτόμες λύσεις  και σύγχρονο τρόπο στην εξέλιξη των ασκούμενων του. Έχει βοηθήσει, με την διαρκή προπονητική και επιστημονική του κατάρτιση, από επαγγελματίες αθλητές έως καθημερινούς πολίτες. Στην ομάδα μας έχει τον ρόλο του Fitness consulter καθώς και είναι ο τεχνικός υπεύθυνος προγραμματισμού. Πιστεύω του είναι οτι  είμαστε "Άριστες Μηχανές Κίνησης" με στόχο ύπαρξης το άπειρο. Μία φράση που συνηθίζει να λέει είναι "Για να αποκτήσεις κάτι που δεν έχεις ...πρέπει να κάνεις κάτι που δεν έκανες''

               

 • Vasiliki Xanthoudaki

  Vasiliki Xanthoudaki

  Η Βασιλική είναι Marketing Director της Ομάδας. Με σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση επιχειρήσεων και την διαφήμιση, μεγάλη εμπειρία στην διοργάνωση Mass Events και ιδιοκτήτρια διαφημιστικής εταιρείας από τα 24 της. Σήμερα είναι εκπρόσωπος της ομάδας μαζικού αθλητισμού Chania Personal Training - Kotinos και δημιουργός της εταιρείας Pilala Sports & Recration Services.
  Πιστεύει με πάθος οτι όλα είναι εφικτά και αγαπά να φροντίζει τους ανθρώπους γύρω της. Έχει έντονη φιλανθρωπική δράση και διετέλεσε η πρώτη εκπρόσωπος του Santa Run Chania, του μεγαλύτερου αναλογικά στην Ευρώπη. Θα την συναντήσετε από τους αγωνιστικούς χώρους έως να σας παρακινεί στο τηλέφωνο σας. Κινείται πολύ, μιλάει πολύ και αγαπάει πολύ!

 • Nikos Despotakis

  Nikos Despotakis

  Ο Νίκος είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής με πολύχρονη επιτυχημένη πορεία ως αθλητής στους δρόμους ταχύτητας. Η εμπειρία του ως Group & Personal trainer είναι άνω των 10 ετών και οι ασκούμενοι του έχουν τις καλύτερες μαρτυρίες για εκείνον. Έχει προετοιμάσει εκατοντάδες παιδιά για εισαγωγή σε σώματα ασφαλείας και θεωρείται επιτυχημένος εκπαιδευτής και στην κολύμβηση μικρών ηλικιών. Έχει πάθος με το αντικείμενο της εργασίας του και τον αθλητισμό. Δίνει μεγάλη σημασία στην διασκέδαση κατά την διάρκεια της προπόνησης και αυτό τον κάνει μοναδικό.

  Η ικανότητα επικοινωνίας του, του δίνει την δυνατότητα να εκτελεί έντονες προπονήσεις χωρίς να δημιουργείται η αίσθηση της κόπωσης σε υψηλό βαθμό. Ένα μεγάλο χαμόγελο είναι πάντοτε μαζί του και το ενδιαφέρον του για τους ασκούμενους ατελείωτο. Με αίσθηση χιούμορ λέει ότι "όποιος δεν έκανε μαζί μου προπόνηση δεν έχει κάνει τίποτα"

 • Lilian Georgogianaki

  Lilian Georgogianaki

  H Λίλιαν είναι Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής. Προπονήτρια και κριτής κλασικού αθλητισμού, ασχολείται με την ενόργανη γυμναστική. Το εύρος όμως των γνώσεων της δεν περιορίζεται σε αυτά, Yoga, Pilates, Group & Personal Trainier, προπονήτρια φυσικής κατάστασης ομάδων κ.α. Η Λίλιαν είναι συνυφασμένη με τον επαγγελματισμό και την "τακτική" προπόνηση. Όταν γυμναστεί κανείς μαζί της αποκτά σχέση ανάγκης, καθώς τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.

  'Έχει αφιερώσει την ζωή της στην άσκηση και τον αθλητισμό μέσα από το επαγγελματικό της περιβάλλον. Ιδιαίτερο χιούμορ και στοχευμένες παρατηρήσεις κάνουν την δουλειά της μια ευχάριστη προπονητική εμπειρία. Η νεότητα ξεχειλίζει από μέσα της και μεταφέρει παντού ένα κλίμα διάθεσης για προπόνηση. Αυστηρή, απαιτητική και ουσιαστική, με ένταση σε κάθε λεπτό της  ημέρας της, σε παρασύρει να αλλάξεις τα πάντα!

 • Tasos Maragoudakis
 • Vasiliki Xanthoudaki
 • Nikos Despotakis
 • Lilian Georgogianaki

μασ επιλεγουν..

αθλητικές εταιρείες, επαγελματίες αθλητές και μαζικά αθλούμενοι.

Ενδεικτικά..

 

Ε.Π.Ο.

Ε.Π.Ο.

Συνεργασία σε Εθνικό επίπεδο
Ε.Π.Σ.Χ.

Ε.Π.Σ.Χ.

Συνεργασία σε τοπικό επίπεδο
CALDERA GROUP

CALDERA GROUP

Επιμέλεια αγώνων
Giorgos Giannoulakis

Giorgos Giannoulakis

Super League Referee
Manolis Kalfakis

Manolis Kalfakis

Super League Referee
Manos Zacharakis

Manos Zacharakis

Super League Soccer Player
Eleni -Ioanna

Eleni -Ioanna

Μαζικός Αθλητισμός
Vasilis - Kostas

Vasilis - Kostas

Μαζικός Αθλητισμός
Antonis - Nikos

Antonis - Nikos

Μαζικός Αθλητισμός
Running Team

Running Team

Μαζικός Αθλητισμός
Our Hotels Groups

Our Hotels Groups

Μαζικός Αθλητισμός
HR Group Training

HR Group Training

Μαζικός Αθλητισμός

 

ΘEλετε να μAθετε περισσOτερα;

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Chania Personal Training - Kotinos 2017

Cell Phone: 6978 334 111

Email: info AT chaniapersonaltraining.gr

Chania - Crete - Greece