To Personal Training δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι. Νέα μέθοδος, νέα τεχνολογία, 100% εγγύηση αποτελέσματος.

Ο Chania Personal Training είναι η "προσωπική εκγύμναση" στην πόλη μας. Σήμερα έχει εξελίξει την μέθοδο σε κάτι μοναδικό. Παρακολούθηση σε 24ωρη βάση και εγγύηση αποτελέσματος.  Η προσέγγιση μας είναι συνολική. Προπόνηση μαζί μας, διατροφική παρακολούθηση, καταγραφή καθημερινότητας, επικουρικά προγράμματα για το σπίτι και ενίσχυση της θέλησης σας για αποτέλεσμα, είναι μερικά μόνο από τα συστατικά της συνταγής επιτυχίας μας. Είμαστε οι μόνοι που τολμάμε να εγγυηθούμε 100% το αποτέλεσμα!

 

 

Προπόνηση όπου επιθυμείς

Προπόνηση όπου επιθυμείς

Προγραμματισμένες προπονήσεις με βάση το δικό σας πρόγραμμα, σε μέρος και ώρα που σας εξυπηρετεί. Η προπόνηση μπορεί να γίνει σε εξωτερικό χώρο, σε κλειστό γυμναστήριο ή και στην κατοικία σας. Η μέθοδος που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνει προπονήσεις άκρως αποτελεσματικές διάρκειας έως 50 λεπτά. Μπορείτε να είστε από 1 έως και 3 άτομα χωρίς να γίνεται καμία έκπτωση στην ποιότητα και το αποτέλεσμα. Έχουμε τόσες επιτυχημένες περιπτώσεις που για εμάς η δική σας ανάγκη είναι απλά άλλη μια πρόκληση.
Διατροφή με προοπτική

Διατροφή με προοπτική

Το διατροφικό πλάνο που συντάσσεται από την διαιτολόγο μας, είναι βασισμένο στις δυνατότητες και το προφίλ ζωής σας. Βελτιώνουμε σταδιακά βήμα - βήμα την διατροφική σας συμπεριφορά χωρίς να δημιουργούμε ξαφνικές παρεμβάσεις και να αιφνιδιάζουμε την ζωή και την ψυχολογία σας. Μετρήσεις στον δικό μας χώρο αλλά και μόνοι σας, με εξοπλισμό που συνήθως σας διαθέτουμε, μας εξασφαλίζουν μια ομαλή πορεία προς την επιτυχία του στόχου σας. Είτε είστε επαγγελματίες αθλητές είτε ερασιτέχνες ασκούμενοι, το πάθος και η ασταμάτητη αγάπη για αυτό που κάνουμε μας δικαιώνει με το χαμόγελο της επιτυχίας σας.
Καταγραφή της Δραστηριότητας

Καταγραφή της Δραστηριότητας

Στον Chania Personal Training η τεχνολογία και η επαγγελματική δουλειά είναι μονόδρομος. Χρησιμοποιούμε τα τελευταία μέσα για την καταγραφή και παρακολούθηση όχι μόνο της προπόνησης σας αλλά ολόκληρης της ημέρας σας. Έτσι μπορούμε να έχουμε το ακριβές αποτύπωμα σας και να είμαστε απολύτως παραγωγικοί σε κάθε παρέμβαση που κάνουμε είτε προπονητικά είτε διατροφικά ή όπως αλλιώς χρειαστεί. Σας εφοδιάζουμε με εργαλεία που θα σας κάνουν να αισθάνεστε οτι κάθε λεπτό μένουμε στον στόχο μας.

 

ΘEλετε να μAθετε περισσOτερα;

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Τα μελη μασ μιλουν για εμασ

Μεταφέρουν την εμπειρία τους και τα οφέλη από την ομάδα μας

 • Έφη Γομπάκη

  Έφη Γομπάκη

  Πριν αρχίσω, η διάθεσή μου δεν ήταν καλή και είχα χαμηλή αυτοπεποίθηση λόγω των κιλών μου. Τώρα είμαι πιο ευδιάθετη κι αισθάνομαι πολύ καλά με το σώμα μου κι έχω περισσότερη όρεξη να κάνω πράγματα. Το σωματικό μου βάρος μειώθηκε κατά 10 κιλά , το λίπος μου κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό καθώς έχασα γύρω στους 5 πόντους από την περιφέρεια αλλά κι από την μέση. από τις πρώτες κιόλας μέρες γυμναστικής είδα διαφορές στα πόδια μου , αλλά σιγά σιγά κ στα χέρια μου που έχουν σφίξει.
 • Πόπη Σεληνιωτάκη

  Πόπη Σεληνιωτάκη

  Πριν ξεκινήσω είχα χαμηλή αυτοπεποίθηση, φορούσα σχεδόν συνέχεια φούστες διότι ένοιωθα οτι η φούστα με έδειχνε πιο αδύνατη. Απόφευγα τα τζιν παντελόνια γιατί συνήθως κούμπωναν με δυσκολία. Επίσης φορούσα φαρδιές μπλούζες ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς. Τώρα , φοράω σχεδόν συνέχεια τζιν δύο νούμερα μικρότερα και στενά μπλουζάκια. Η ψυχολογία μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Έχασα αρκετά κιλά. Έχω λιγότερο λίπος. Επίσης , έχω χάσει πόντους σε κοιλία περιφέρεια , χέρια και πόδια .
 • Άγγελος Κατσικανδαράκης

  Άγγελος Κατσικανδαράκης

  Πριν ξεκινήσω ήμουν βαρύς δυσκίνητος χωρίς ενέργεια. Τώρα ανάκτησα ενέργεια και επανήλθα σωματικά. Πριν είχα Μέτρια φυσική κατάσταση. Μετά που ξεκίνησα, απέκτησα αρκετά καλή φυσική κατάσταση στα ίδια επίπεδα όπως όταν ήμουν αθλητής. Μείωσα τα κιλά μου, αύξησα την μυϊκή μάζα, ελάττωσα το λίπος και τέλος έχασα πόντους από την κοιλιά. Εμφανής γράμμωση σε όλο το σώμα. Η γενική οργάνωση του γκρουπ και η συμπεριφορά των ανθρώπων του είναι ιδανική.
 • Αγγελική Κουλουμπή

  Αγγελική Κουλουμπή

  Εκτός οτι κουραζόμουν πολύ εύκολα δεν είχα και την διάθεση να πάω μια βόλτα, λόγω οτι δεν αισθανόμουν καλά με τον εαυτό μου, γι' αυτό κ έπαιρνα συνεχώς κάποιο μεταφορικό μέσο για να κινηθώ! Τώρα νιώθω ένα κενό όταν δεν πάω στην προπόνηση, έχω διάθεση και αντοχή να πάω μια βόλτα, είμαι ευδιάθετη συνεχώς και το πιο σημαντικό κυκλοφορώ με τα πόδια συνεχώς χωρίς να κουράζομαι. Επίσης έχω κάνει πολύ καλούς φίλους μέσα από το γκρουπ! Έχασα πολλούς πόντους από την κοιλιά που έχω και μεγαλύτερο πρόβλημα, αλλά έχασα και αρκετούς από την περιφέρεια! Δεν το συζητώ εκεί είδα τα μεγαλύτερα αποτελέσματα! Μπαίνω σε κάποια ρούχα που και στοίχημα έβαζα οτι δεν θα τα ξαναφόραγα σύντομα!
 • Δέσποινα Κουτρούλη

  Δέσποινα Κουτρούλη

  Ήμουν κακοδιάθετη νοιώθοντας βαριά, λόγο διακοπής τσιγάρου ήμουν πιο πάνω κατά 10 κιλά, επηρέαζε τη διάθεση και την ψυχολογία μου. Ήταν καιρός πια να κάνω κάτι. Να δραστηριοποιηθώ - Και η ευκαιρία μου δόθηκε! Πλέον είμαι γεμάτη ενέργεια και στον σωστό δρόμο για τον ποθητό μου στόχο! Μέσα σε μόνο 2 μήνες από το ξεκίνημα μου είδα απίστευτες αλλαγές στην αντοχή μου καθώς και στην δύναμη των μυϊκών μου ομάδων! Το βάρος μου μειώθηκε αρκετά χάνοντας όμως τόσους πόντους που μου φαινόταν απίστευτο μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα! Μείωση δηλαδή και σε κιλά αλλά το σημαντικότερο σε Λίπος!

Chania Personal Training - Kotinos 2017

Cell Phone: 6978 334 111

Email: info AT chaniapersonaltraining.gr

Chania - Crete - Greece