Γίνε το καλύτερο που μπορείς. Είτε είστε ομάδα, είτε ένας αθλητής, γνώρισε και σπάσε τα όρια σου! 

Η προετοιμασία ενός αθλητή υψηλών προδιαγραφών είναι απαιτητική δουλειά, αλλά είμαστε εξειδικευμένοι σε αυτό. Κάθε ημέρα προγραμματισμού έχει την υπογραφή μας. Κάθε σεζόν αναλαμβάνουμε επαγγελματίες αθλητές να τους προσθέσουμε τα κομμάτια εκείνα που τους στερούν την μεγιστοποίηση της απόδοσης τους. Επίσης γυμνάζουμε και αναπτυξιακής φάσης αθλητές για να τους βάλουμε γερές βάσεις στα σημεία που στο μέλλον δεν θα μπορούν να διορθώσουν λόγω ηλικίας. Ρωτήστε τους καλύτερους ποιοι τους κατευθύνουν! 

 

Προγραμματισμένη προπόνηση

Προγραμματισμένη προπόνηση

Κάθε προπόνηση είναι σχεδιασμένη και πληρεί όλες τις προδιαγραφές απόδοσης και ασφάλειας. Ένας αθλητής επιπέδου πρέπει να γυμνάζεται με ακρίβεια, καταγραφή και από άκρως έμπειρους και πανεπιστημιακά καταρτισμένους προπονητές. Το τεχνικό team της ομάδας μας σε τακτά χρονικά διαστήματα συνεδριάζει, αναλύει, αξιολογεί και σχεδιάζει τον προγραματισμό των αθλητών απαιτήσεων, με στόχο την μεγιστοποίηση της απόδοσης τους. Η τύχη και η προχειρότητα δεν έχουν θέση σε αυτά τα επίπεδα. Ποδοσφαιριστές, Μπασκετμπολίστες και αθλητές του Τένις είναι συχνά κατηγορίες αθλητών των οποίων αναλαμβάνουμε προπόνηση, διατροφή, μετρήσεις και ψυχολογία.
Φυσική Κατάσταση

Φυσική Κατάσταση

Η Φυσική κατάσταση δεν είναι μόνο αντοχή. Η ισορροπία, η εκρηκτική δύναμη, η ευλυγισία, η ταχύτητα, είναι μόνο μερικές από τις παραμέτρους που ένας αθλητής έχει ανάγκη. Η διαφορά κρίνεται στην λεπτομέρεια. Τις περισσότερες φορές οι αθλητές μας έχουν διαφορά στο επόμενο παιχνίδι ή αγώνα. Ο τρόπος σκέψης και διαχείρισης της κόπωσης κάνουν γρήγορες βελτιώσεις. Το έχουμε κάνει εκατοντάδες φορές.
Διατροφική Παρακολούθηση

Διατροφική Παρακολούθηση

Η παρακολούθηση της διατροφής ενός αθλητή αξιώσεων είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Μέσα από το διατροφικό τμήμα της ομάδας μας, κατευθύνουμε, μετράμε, καταγράφουμε και τέλος βελτιώνουμε την απόδοση και την αποκατάσταση από την προπόνηση. Τα συμπληρώματα διατροφής είναι ένα κεφάλαιο που θέλει φροντίδα και προσεκτική προσέγγιση. Με γνώση και εμπειρία σας οδηγούμε μπροστά από τους αντιπάλους σας.
Προετοιμασία Ομάδων

Προετοιμασία Ομάδων

Ένα από τα πράγματα που καλούμαστε πολύ συχνά να κάνουμε είναι η προετοιμασία ομάδων. Οι ομάδες συνήθως και το προπονητικό δυναμικό τους δεν έχουν τον χρόνο να παρέμβουν σε βασικά κομμάτια βελτίωσης της φυσικής κατάστασης. Αφοσιώνονται τόσο στην τεχνική και τακτική και ο βασικότερος παράγοντας του σύγχρονου παιχνιδιού μένει πίσω. Εμείς έχουμε εισάγει την μέθοδο από την "ατομική στην ομαδική" φυσική κατάσταση, όπου σε στενή συνεργασία με τους προπονητές της ομάδας χτίζουμε μια ομαδική φυσική κατάσταση, κάνοντας τις αδυναμίες μας να γίνονται πλεονεκτήματα.
Τεχνολογία Αιχμής

Τεχνολογία Αιχμής

Οι προπονητές μας βασίζονται στην κατάρτιση και την εμπειρία τους ώστε να σας δώσουν τον καλύτερο σας εαυτό. Όμως δεν θα μπορούσαν να το κάνουν αν δεν είχαν στα χέρια τους την τελευταία τεχνολογία στην προπονητική. Για παράδειγμα, καθ' όλη την διάρκεια της προπόνησης παρακολουθείται η Καρδιακή σας Συχνότητα σε πραγματικό χρόνο, ώστε να παρεμβαίνουμε με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Στην συνέχεια καταγραφικά ποιότητας ύπνου και άλλα εργαλεία μας κάνουν τον στόχο μας να μοιάζει πιο κοντά από ποτέ!

 

ΘEλετε να μAθετε περισσOτερα;

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Τα μελη μασ μιλουν για εμασ

Μεταφέρουν την εμπειρία τους και τα οφέλη από την ομάδα μας

 • Έφη Γομπάκη

  Έφη Γομπάκη

  Πριν αρχίσω, η διάθεσή μου δεν ήταν καλή και είχα χαμηλή αυτοπεποίθηση λόγω των κιλών μου. Τώρα είμαι πιο ευδιάθετη κι αισθάνομαι πολύ καλά με το σώμα μου κι έχω περισσότερη όρεξη να κάνω πράγματα. Το σωματικό μου βάρος μειώθηκε κατά 10 κιλά , το λίπος μου κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό καθώς έχασα γύρω στους 5 πόντους από την περιφέρεια αλλά κι από την μέση. από τις πρώτες κιόλας μέρες γυμναστικής είδα διαφορές στα πόδια μου , αλλά σιγά σιγά κ στα χέρια μου που έχουν σφίξει.
 • Πόπη Σεληνιωτάκη

  Πόπη Σεληνιωτάκη

  Πριν ξεκινήσω είχα χαμηλή αυτοπεποίθηση, φορούσα σχεδόν συνέχεια φούστες διότι ένοιωθα οτι η φούστα με έδειχνε πιο αδύνατη. Απόφευγα τα τζιν παντελόνια γιατί συνήθως κούμπωναν με δυσκολία. Επίσης φορούσα φαρδιές μπλούζες ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς. Τώρα , φοράω σχεδόν συνέχεια τζιν δύο νούμερα μικρότερα και στενά μπλουζάκια. Η ψυχολογία μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Έχασα αρκετά κιλά. Έχω λιγότερο λίπος. Επίσης , έχω χάσει πόντους σε κοιλία περιφέρεια , χέρια και πόδια .
 • Άγγελος Κατσικανδαράκης

  Άγγελος Κατσικανδαράκης

  Πριν ξεκινήσω ήμουν βαρύς δυσκίνητος χωρίς ενέργεια. Τώρα ανάκτησα ενέργεια και επανήλθα σωματικά. Πριν είχα Μέτρια φυσική κατάσταση. Μετά που ξεκίνησα, απέκτησα αρκετά καλή φυσική κατάσταση στα ίδια επίπεδα όπως όταν ήμουν αθλητής. Μείωσα τα κιλά μου, αύξησα την μυϊκή μάζα, ελάττωσα το λίπος και τέλος έχασα πόντους από την κοιλιά. Εμφανής γράμμωση σε όλο το σώμα. Η γενική οργάνωση του γκρουπ και η συμπεριφορά των ανθρώπων του είναι ιδανική.
 • Αγγελική Κουλουμπή

  Αγγελική Κουλουμπή

  Εκτός οτι κουραζόμουν πολύ εύκολα δεν είχα και την διάθεση να πάω μια βόλτα, λόγω οτι δεν αισθανόμουν καλά με τον εαυτό μου, γι' αυτό κ έπαιρνα συνεχώς κάποιο μεταφορικό μέσο για να κινηθώ! Τώρα νιώθω ένα κενό όταν δεν πάω στην προπόνηση, έχω διάθεση και αντοχή να πάω μια βόλτα, είμαι ευδιάθετη συνεχώς και το πιο σημαντικό κυκλοφορώ με τα πόδια συνεχώς χωρίς να κουράζομαι. Επίσης έχω κάνει πολύ καλούς φίλους μέσα από το γκρουπ! Έχασα πολλούς πόντους από την κοιλιά που έχω και μεγαλύτερο πρόβλημα, αλλά έχασα και αρκετούς από την περιφέρεια! Δεν το συζητώ εκεί είδα τα μεγαλύτερα αποτελέσματα! Μπαίνω σε κάποια ρούχα που και στοίχημα έβαζα οτι δεν θα τα ξαναφόραγα σύντομα!
 • Δέσποινα Κουτρούλη

  Δέσποινα Κουτρούλη

  Ήμουν κακοδιάθετη νοιώθοντας βαριά, λόγο διακοπής τσιγάρου ήμουν πιο πάνω κατά 10 κιλά, επηρέαζε τη διάθεση και την ψυχολογία μου. Ήταν καιρός πια να κάνω κάτι. Να δραστηριοποιηθώ - Και η ευκαιρία μου δόθηκε! Πλέον είμαι γεμάτη ενέργεια και στον σωστό δρόμο για τον ποθητό μου στόχο! Μέσα σε μόνο 2 μήνες από το ξεκίνημα μου είδα απίστευτες αλλαγές στην αντοχή μου καθώς και στην δύναμη των μυϊκών μου ομάδων! Το βάρος μου μειώθηκε αρκετά χάνοντας όμως τόσους πόντους που μου φαινόταν απίστευτο μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα! Μείωση δηλαδή και σε κιλά αλλά το σημαντικότερο σε Λίπος!

Chania Personal Training - Kotinos 2017

Cell Phone: 6978 334 111

Email: info AT chaniapersonaltraining.gr

Chania - Crete - Greece