ξεκινα σημερα

Όλα είναι έτοιμα για εσένα, χωρίς ίχνος δυσκολίας και ρίσκου..

Εκκίνηση

Εκκίνηση

Προκειμένου να αποκτήσετε την σωστή εικόνα για την ομάδα μας και εμείς για εσάς, οργανώνουμε μια μικρή συνάντηση μαζί σας. Καλείτε τηλεφωνικά ή μας στέλνετε ένα email ώστε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας. Έπειτα κανονίζουμε ένα ραντεβού σε χρόνο που να σας εξυπηρετεί και έχετε κάνει ήδη την πρώτη σας κίνηση.

 

ΚΑΛΕΣΤΕ: 6978334111

ΣΤΕΙΛΤΕ EMAIL:

info at chaniapersonaltraining.gr

Ενημέρωση

Ενημέρωση

Σε αυτήν την συνάντηση θα γνωρίσουμε τις ανάγκες σας και θα σας αναλύσουμε τις δυνατότητες που έχετε μαζί μας. Θα σας κεράσουμε ένα ρόφημα που σας αρέσει, θα χαλαρώσετε και θα φύγετε γεμάτοι χρήσιμες πληροφορίες. Κανένας δεν θα σας μιλήσει για πωλήσεις - δεσμεύσεις και άλλα τέτοια που και εμάς ενοχλούν πάρα πολύ όταν όταν είμαστε απλά ενδιαφερόμενοι. Συζήτηση για εσάς, την γυμναστική και τις δυνατότητες σας. Θα σας αναλύσουμε τις μεθόδους μας και τον τρόπο δουλειάς μας. Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και σύμβουλος ευεξίας που θα συναντήσετε θα σας δώσει όσο χρόνο χρειαστείτε.
Εγγύηση

Εγγύηση

Η τελευταία διαδικασία είναι να σιγουρευτείς εσύ και εμείς οτι η ομάδα μας είναι κάτι που θα μπορούσε να σου ταιριάξει. Έτσι περνάμε από την θεωρεία στην πράξη. Δίνουμε ένα ραντεβού για την 1η σου δοκιμαστική προπόνηση, το οποίο μπορείς να ακυρώσεις εύκολα αν κάτι τύχει. Εκεί θα σε περιμένει από νωρίς ένας προπονητής μας και θα κάνεις την πρώτη σου αναγνωριστική προπόνηση. Μετά θα σου δώσουμε μια μεγάλη περίοδο εγγύησης χωρίς να χρειαστεί να δώσεις ούτε ένα ευρώ συνδρομής. Όταν πια σιγουρευτείς οτι το ύφος της ομάδας σου αρέσει και εμείς κρίνουμε το ίδιο, ο δρόμος για την επιτυχημένη σου πορεία συνεχίζεται!

 

ΘEλετε να μAθετε περισσOτερα;

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Chania Personal Training - Kotinos 2017

Cell Phone: 6978 334 111

Email: info AT chaniapersonaltraining.gr

Chania - Crete - Greece