Μία προπόνηση βασισμένη στην καρδιακή σου συχνότητα. Απόλυτη ακρίβεια, ασφάλεια, αποτέλεσμα. 

Στον Chania Personal Training δημιουργήσαμε μια "Φόρμουλα" - ένα δείγμα τρόπου καθημερινότητας που σε οδηγεί σε ευεξία και χαρά. Ένα σύνολο από τρόπους λειτουργίας και δράσεων που θα σου αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις μέχρι σήμερα τον εαυτό σου.

Η προπονήσεις μας βασίζονται στην καταγραφή και παρακολούθηση της καρδιακής σου συχνότητας κατα την διάρκεια της προπόνησης. Έτσι πετυχαίνουμε να μην σε κουράζουμε ούτε περόσσότερο αλλά ούτε και λιγότερο από ότι πρέπει. Κάνεις προπόνηση ακριβώς στην ένταση που χρειάζεται το δικό σου σώμα εκείνη την ημέρα. Επίσης καταφράφεται η συνολική επιβάρυνση των προπονήσεων σου ωστε να μην οδηγηθείς σε υπερκόπωση. Ταυτόχρονα αν χρειαστεί καταγράφουμε και όλη την ημερήσια δρστηριότητα σου με ένα βραχιολάκι και έτσι ρυθμίζουμε εκόμα καλύτερα την διατροφή σου και την προπόνηση σου. Πιο σωστά δεν μπορεί να γίνει. Δουλεύουμε με τα πρώτυπα επαγγελματικών αθλητικών ομάδων. Δεν έχεις ξανακάνει κάτι παρόμοιο, θα το δείς στο αποτέλεσμα. 

 

 

Σύντομες - αποτελεσματικές προπονήσεις εξωτερικού χώρου

Σύντομες - αποτελεσματικές προπονήσεις εξωτερικού χώρου

Η άσκηση σε εξωτερικό χώρο έχει πολλαπλά οφέλη τόσο σε επίπεδο αποτελέσματος όσο και σε επίπεδο ψυχολογίας! Ο καθαρός αέρας, η επαφή με το περιβάλλον και τον καταγάλανο ουρανό της πόλης μας, εκτοξεύουν την εμπειρία, κάνοντας σας να ανυπομονείτε για την επόμενη προπόνηση.
Έλεγχος καρδιακής συχνότητας

Έλεγχος καρδιακής συχνότητας

Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία, καθ' όλη την διάρκεια της προπόνησης, ο προπονητής παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο την καρδιακή σας συχνότητα στην οθόνη ενός tablet. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε οτι δεν θα χάσουμε τον έλεγχο, γυμνάζεστε με ασφάλεια και με το ιδανικό αποτέλεσμα. Σας προμηθεύουμε με το απαραίτητο ζωνάκι, το έχετε δικό σας και εμείς κάνουμε το καλύτερο Personal Training Group. Επίσης έχετε πρόσβαση στα δεδομένα της προπόνησης σας ανά πάσα στιγμή από τον υπολογιστή σας, ώστε να διαπιστώνετε μόνοι σας την πρόοδο σας.
Μετρητής Κινητικότητας - Activity Tracker

Μετρητής Κινητικότητας - Activity Tracker

Στις περιπτώσεις που θεωρούμε αναγκαίες (και συμβαίνει συχνά) παρέχουμε έναν μετρητή ημερήσιας δραστηριότητας, κοινώς activity tracker! Με αυτόν τον τρόπο παρακολουθούμε την ημερήσια κινητικότητα σας και παρεμβαίνουμε πολύ πιο σωστά διατροφικά αλλά και στον όγκο κινητοποίησης του μεταβολισμού σας. Εάν κρίνουμε οτι η κίνηση σας είναι σε χαμηλά επίπεδα μπορεί να σας ζητήσουμε να περπατήσετε επιπλέον ή να ξεκουραστείτε σε αντίθετη περίπτωση. Στο κινητό σας μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της ημερήσιας κίνησης σας, μέχρι που θα αποκτήσετε και ... κύπελλο επιβράβευσης!!
Παροχή διαιτολογίου από την διαιτολόγο μας και τακτικές μετρήσεις

Παροχή διαιτολογίου από την διαιτολόγο μας και τακτικές μετρήσεις

Η διαιτολόγος μας, μετά από ιστορικό που σας παίρνει, υπό μορφή συνέντευξης, σας παραδίδει το ατομικό σας διαιτολόγιο μέσα από το app της ομάδας μας "KOTINOS". Έτσι έχετε προσβαση πάντοτε στο διαιτολόγιο σας μέσω του κινητού σας. Στην συνέχεια, πραγματοποιούμε σωματομετρήσεις κατά την διάρκεια του μήνα ώστε να παρακολουθούμε την επίδραση της προπόνησης πάνω σας και την πορεία του σωματότυπού σας.
Παροχή επιπλέον υποστηρικτικών προγραμμάτων εκγύμνασης

Παροχή επιπλέον υποστηρικτικών προγραμμάτων εκγύμνασης

Extra προγράμματα μέσα από το application "KOTINOS" της ομάδας μας, για να τα εκτελέσετε όπου εσάς σας εξυπηρετεί. Παραλαμβάνετε ένα έξτρα mini προγραμμα άσκησης το οποίο βρίσκεται στο κινητό σας, το tablet ή τον υπολογιστή σας. Σας ζητάμε, εφόσον το θεωρούμε αναγκαίο, να το εκτελείτε συμπληρωματικά στην άνεση του σπιτιού σας ή όπου αλλου επιθυμείτε. Απλές ασκήσεις, σύντομα, με τεράστιο όφελος όμως!
Fitness Support

Fitness Support

Μια απαραίτητη παροχή. Προσωπική παρακίνηση και παρακολούθηση των παρουσιών σας. Το υπεύθυνο τμήμα της ομάδας μας, σας ξεσηκώνει και σας παροτρύνει να είστε συνεπείς στις 3 προπονήσεις τουλάχιστον την εβδομάδα. Έτσι διασφαλίζουμε την επιτυχία της προπονητικής μας μεθόδου. Τηλεφωνικές παροτρύνσεις, μηνύματα στο κινητό σας, emails ακόμα και προσωπικά ραντεβού, σας οδηγούν στο να ΚΑΝΕΤΕ προπόνηση. Σε περίπτωση μάλιστα όπου δεν μπορείτε να είστε συνεπείς σας ζητάμε να διακόψετε την προπόνηση, για ευνόητους λόγους.
Σύστημα επιβράβευσης μέσα από απονομές βραχιολιών επιβράβευσης

Σύστημα επιβράβευσης μέσα από απονομές βραχιολιών επιβράβευσης

Βραχιόλια με χρώματα αντίστοιχα της προόδου σας. Όσο ο καιρός περνά και είστε μέσα στα πλαίσια των στόχων σας, η ομάδα σας απονέμει το βραχιόλι LIFEBAND, στο χρώμα του επιπέδου σας. Την 1η εβδομάδα θα αποκτήσετε το Κίτρινο βραχιόλι και σε τρεις μήνες μαζί με τα πρώτα σας ορατά αποτελέσματα θα αποκτήσετε και το Κόκκινο LIFEBAND. Το μαύρο βραχιόλι είναι το 5ο στην σειρά και η απόλυτη ταύτιση με την αλλαγή του τρόπου ζωής σας.
Συμμετοχές σε αθλητικά δρώμενα μαζικού αθλητισμού

Συμμετοχές σε αθλητικά δρώμενα μαζικού αθλητισμού

Η ομάδα μας συμμετέχει σε σχεδόν όλους τους δρόμους (και όχι μόνο) που διοργανόνωνται με στόχο την εμπειρία και την ψυχαγωγία. Διάλεξε έναν αγώνα που θα ήθελες να λάβεις μέρος και η συμμετοχή με την παρέα της ομάδας είναι μοναδική. Από την εγγραφή σου μέχρι την μετακίνηση και την συμμετοχή σου είμαστε δίπλα σου... Δεν θέλεις να συμμετάσχεις ως αθλητής; Μπορείς να ακολουθείς την ομάδα ως υποστηρικτής της, η εμπειρία άλλωστε είναι μοναδική.
Δράσεις εκδρομικού χαρακτήρα

Δράσεις εκδρομικού χαρακτήρα

Η ομάδα μας οργανώνει φυσιολατρικές εκδρομές σε φαράγγια, καταφύγια, μονοπάτια και όπου αλλού βάζει ο νους σου. Ευκαιρία για παρέα, διασκέδαση και δέσιμο της ομάδας, καθώς και για γνωριμία με ομορφιές του τόπου μας. Παίρνεις μαζί σου όποιον φίλο επιθυμείς και έτοιμοι για περιπέτεια!
Δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα

Δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα

Βασικό μέλημα της ομάδας μας είναι η κοινωνική προσφορά και η φιλανθρωπική δράση. Είμαστε δίπλα σε πολλές δράσεις που γίνονται από φορείς της πόλης μας. Χαρακτηριστικές διοργανώσεις είναι το Υπερκοπέλι και το Santa Run του οποίου είμασταν και ο ιδρυτικός του σύλλογος. Τα μέλη μας εμπλέκονται εθελοντικά σε δράσεις εφόσον επιθυμούν, αποκτούν κοινωνική οπτική, κάνουν γνωριμίες και βοηθάμε όλοι μαζί στην βελτίωση της καθημερινότητας της πόλης μας.

 

ΘEλετε να μAθετε περισσOτερα;

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Τα μελη μασ μιλουν για εμασ

Μεταφέρουν την εμπειρία τους και τα οφέλη από την ομάδα μας

 • Έφη Γομπάκη

  Έφη Γομπάκη

  Πριν αρχίσω, η διάθεσή μου δεν ήταν καλή και είχα χαμηλή αυτοπεποίθηση λόγω των κιλών μου. Τώρα είμαι πιο ευδιάθετη κι αισθάνομαι πολύ καλά με το σώμα μου κι έχω περισσότερη όρεξη να κάνω πράγματα. Το σωματικό μου βάρος μειώθηκε κατά 10 κιλά , το λίπος μου κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό καθώς έχασα γύρω στους 5 πόντους από την περιφέρεια αλλά κι από την μέση. από τις πρώτες κιόλας μέρες γυμναστικής είδα διαφορές στα πόδια μου , αλλά σιγά σιγά κ στα χέρια μου που έχουν σφίξει.
 • Πόπη Σεληνιωτάκη

  Πόπη Σεληνιωτάκη

  Πριν ξεκινήσω είχα χαμηλή αυτοπεποίθηση, φορούσα σχεδόν συνέχεια φούστες διότι ένοιωθα οτι η φούστα με έδειχνε πιο αδύνατη. Απόφευγα τα τζιν παντελόνια γιατί συνήθως κούμπωναν με δυσκολία. Επίσης φορούσα φαρδιές μπλούζες ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς. Τώρα , φοράω σχεδόν συνέχεια τζιν δύο νούμερα μικρότερα και στενά μπλουζάκια. Η ψυχολογία μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Έχασα αρκετά κιλά. Έχω λιγότερο λίπος. Επίσης , έχω χάσει πόντους σε κοιλία περιφέρεια , χέρια και πόδια .
 • Άγγελος Κατσικανδαράκης

  Άγγελος Κατσικανδαράκης

  Πριν ξεκινήσω ήμουν βαρύς δυσκίνητος χωρίς ενέργεια. Τώρα ανάκτησα ενέργεια και επανήλθα σωματικά. Πριν είχα Μέτρια φυσική κατάσταση. Μετά που ξεκίνησα, απέκτησα αρκετά καλή φυσική κατάσταση στα ίδια επίπεδα όπως όταν ήμουν αθλητής. Μείωσα τα κιλά μου, αύξησα την μυϊκή μάζα, ελάττωσα το λίπος και τέλος έχασα πόντους από την κοιλιά. Εμφανής γράμμωση σε όλο το σώμα. Η γενική οργάνωση του γκρουπ και η συμπεριφορά των ανθρώπων του είναι ιδανική.
 • Αγγελική Κουλουμπή

  Αγγελική Κουλουμπή

  Εκτός οτι κουραζόμουν πολύ εύκολα δεν είχα και την διάθεση να πάω μια βόλτα, λόγω οτι δεν αισθανόμουν καλά με τον εαυτό μου, γι' αυτό κ έπαιρνα συνεχώς κάποιο μεταφορικό μέσο για να κινηθώ! Τώρα νιώθω ένα κενό όταν δεν πάω στην προπόνηση, έχω διάθεση και αντοχή να πάω μια βόλτα, είμαι ευδιάθετη συνεχώς και το πιο σημαντικό κυκλοφορώ με τα πόδια συνεχώς χωρίς να κουράζομαι. Επίσης έχω κάνει πολύ καλούς φίλους μέσα από το γκρουπ! Έχασα πολλούς πόντους από την κοιλιά που έχω και μεγαλύτερο πρόβλημα, αλλά έχασα και αρκετούς από την περιφέρεια! Δεν το συζητώ εκεί είδα τα μεγαλύτερα αποτελέσματα! Μπαίνω σε κάποια ρούχα που και στοίχημα έβαζα οτι δεν θα τα ξαναφόραγα σύντομα!
 • Δέσποινα Κουτρούλη

  Δέσποινα Κουτρούλη

  Ήμουν κακοδιάθετη νοιώθοντας βαριά, λόγο διακοπής τσιγάρου ήμουν πιο πάνω κατά 10 κιλά, επηρέαζε τη διάθεση και την ψυχολογία μου. Ήταν καιρός πια να κάνω κάτι. Να δραστηριοποιηθώ - Και η ευκαιρία μου δόθηκε! Πλέον είμαι γεμάτη ενέργεια και στον σωστό δρόμο για τον ποθητό μου στόχο! Μέσα σε μόνο 2 μήνες από το ξεκίνημα μου είδα απίστευτες αλλαγές στην αντοχή μου καθώς και στην δύναμη των μυϊκών μου ομάδων! Το βάρος μου μειώθηκε αρκετά χάνοντας όμως τόσους πόντους που μου φαινόταν απίστευτο μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα! Μείωση δηλαδή και σε κιλά αλλά το σημαντικότερο σε Λίπος!

Chania Personal Training - Kotinos 2017

Cell Phone: 6978 334 111

Email: info AT chaniapersonaltraining.gr

Chania - Crete - Greece